Aanbieding party tent

2 min read

Laatst was ik op zoek naar een grote party tent. Online vond ik een mooie aanbieding partytent bij partytentverhuur-brabant. Ze hadden een mooie selectie die paste bij het feestje.

Keuzes maken

De vraag was welke maat het beste paste bij het feestje. De keuze was tussen de 13 bij 13 meter tent, de 17 bij 17 meter tent en de 19 bij 13 meter tent. Gelukkig kon ik langskomen om ze te bekijken en advies te vragen. Uiteindelijk wist ik dat 13 bij 13 meter genoeg was om het aantal gasten te huisvesten met de spullen.

Extras

Toen ik me besefte dat ze allerlei opties hadden zag ik in dat het eigenlijk wel zo makkelijk was om meerdere dingen bij ze te halen. Zo kon ik smaakvolle verlichting erbij krijgen die alles in een warme gloed omwikkelde. Dit was veel beter dan de kerstlampjes die ik in de eerste aanleg op he toog had als verlichting. Daarnaast kon ik ook goede stoelen en tafels erbij krijgen, wat een stuk mooier stond dan mijn bij elkaar geschraapte collectie. Ze hadden zelfs catering als aanbieding, maar dat kon ik wel zelf doen. Het was een Mexicaans thema en daar wilde ik graag zelf de handen voor uit de mouwen steken.

Feest zelf

Het opzetten ging verrassend gemakkelijk voor het formaat. Het was allemaal simpel te doen en de instructies waren goed. Ook was het erg prettig dat het zo een type tent was dat geen zijwanden heeft. Zelf vind ik altijd dat het er erg warm en zweterig in wordt. Zeker als de ramen van doorzichtg plastic zijn krijg je dan zo een broeikas. Met dit type tent kon de wind er goed doorheen waaien, maar niet zo erg dat je van je stoel werd geblazen. Het feest was erg geslaagd. We konden iedereen op gepaste afstand een plek geven en vervolgens al het heerlijks uitserveren. Zo hadden we heerlijke nacho schalen met zuiveldip en chilisaus, prachtige salsa’s voor bij je brood en taco’s met heerlijke pulled pork.

Na het feest

Ook het afbreken was erg gemakkelijk. Al de stoelen en tafels waren gemakkelijk compact te krijgen. Daarnaast waren de lampen erg makkelijk weg te halen. Normaal zit je daar zelf altijd mee te pielen door ze met allerlei dingen vast te maken of ze door lusjes heen te rijgen, maar deze lampjes kon ik er zo afhalen. Tenslotte was ook de tent zelf goed te doen. Als je zelf ook een feest hebt kan ik zeker aanraden om zo een volle uitrusting te nemen.