Op de bank hangen in stijl

2 min read

Onze wereld is ingrijpend veranderd. Velen voelen dat het ook een tijd zal aanhouden. Er hangt eenzelfde sfeer in de lucht als die van een oorlog. Maar waar mensen vroeger opgeroepen werden om naar het front te komen om te vechten, wordt ons nu gevraagd thuis te blijven en op de bank te hangen. Tijd voor een nieuwe bank dus

Wat voor bank past bij jouw gezin?

Om de juiste soort bank te kiezen is het heel belangrijk je af te vragen wat voor behoeftes jouw gezin heeft. Ben je met zijn tweeen of hebben jullie ook kids? Liggen jullie graag voor de tv, languit chillend met een zak chips? Of zijn je kinderen nog klein en maken ze nog een hoop vies? Al deze punten maken uit wat voor soort bank je kiest. Je koopt met kleine kinderen natuurlijk niet een mooie designerbank van velours, maar zal eerder kiezen voor een hard leren bank. Die is immers makkelijk schoon te houden. Als je graag samen films kijkt, zoek je een hoekbank of een bank met een chaisse longue, zodat je languit kunt liggen. En als je weinig thuis bent, kies je wellicht voor een kleine, praktische bank. En wat dacht je van na te denken of je logees wil ontvangen? In dat geval kies je natuurlijk voor een slaapbank! Genoeg dingen om over na te denken dus.

Online kopen

Mijn man en ik wonen al jaren in Purmerend. Hij is er opgegroeid en ik vond het niet erg om te verhuizen voor hem. Hij is erg trots op zijn woonplaats en koop het liefst alles lokaal. Zo zijn de banken Purmerend het beste volgens hem. Maar aangezien alle winkels nu dicht zijn door het Corona virus, kunnen we niet makkelijk een woonwinkel binnen stappen. Wel kunnen we natuurlijk online kopen. We kwamen al snel op de website van sfeerwonen terecht. Met een ruim assortiment kregen ze van ons al direct de voorkeur. We hebben een paar uur doorgebracht op hun website, om te kijken naar al het moois wat ze te bieden hebben. Uiteindelijk zijn wij dus wel voor een designerbank van velours gegaan. Onze kinderen zijn al lang het huis uit en we wilden een complete home make over. En wat is een betere tijd om dat te doen dan deze? Door Corona zitten wij toch op de bank, maar dan comfortabel en in stijl!