Bloemen schilderij voor bijzondere sfeer

1 min read

Ik hou enorm van een bloemen schilderij. Het maakt me soms niet eens uit wat voor afbeelding het is, als de schilder maar wel weet waarmee hij bezig is. De schilderijen die ik aanschaf, zijn daarom meestal niet de goedkoopste. Dit betekent echter wel dat ik echt de mooiste plaatjes in mijn woonkamer of slaapkamer heb hangen. Je kunt natuurlijk geluk hebben dat je een prachtig schilderij tweedehands op de kop kunt tikken, maar vaak ga ik er toch wel voor naar de boutique.

Een roos of een lelie

Als ik weer eens op zoek ga naar een bloemenschilderij, merk ik dat ik vaak kies voor de roos of de lelie. Bij Artboutique vind je echt de prachtigste schilderijen. De vorige keer twijfelde ik enorm, maar uiteindelijk heb ik toch gekozen voor een grote roos. Dit realistische schilderij past bij diverse woonstijlen en heeft een bijzondere uitstraling. Ik hang hem af en toe op een andere plek in huis, zodat ik er weer extra van geniet. De schilderijen zijn niet heel goedkoop, maar ze zijn het geld dubbel en dwars waard. Een bloemen schilderij fleurt een ruimte absoluut op.