Damesschoenen in grote maten

2 min read

Ben je ook altijd eeuwig op zoek naar dat fantastische laarsje of sandaaltje in jouw schoenmaat? Je hebt een iets grotere schoenmaat dan gemiddeld en het aanbod in jouw maat is meteen heel anders. Van alle hippe schoenen is niks meer te vinden. Alles wat je kan vinden is alleen maar suf. Waarom zijn die toffe laarsjes niet gewoon beschikbaar in jouw maat? Het enige wat er beschikbaar is in jouw maat zijn lompe enkellaarsjes met grove zolen en ziet er niet zo leuk uit als de schoenen in reguliere maten. Gelukkig is er eindelijk een nieuw merk op de markt voor damesschoenen met een maatje meer dat rekening houdt met de modebewuste dames.

De oprichtster

Zivaano is opgericht door Vivien van Wissen. Zij heeft al jaren een grotere schoenmaat en was het zat om elk seizoen weer op zoek te moeten naar leuke schoenen. Vivien ontwerpt de schoenen zelf en let erop dat de schoenen niet te groot lijken. In het ontwerpproces houdt ze rekening met de pasvorm, comfort en bovenal hoe de schoen eruit zien. De samples worden in haar maat gemaakt en ze test alle schoenen zelf. De schoenen worden met de hand gemaakt in Europa in een kleine fabriek waar men echt nog het ambacht beheerst.
Het merk is naast de webshop en het verkooppunt in Haarlem nergens anders te verkrijgen. De matenrange begint bij maat 42 en loopt voor sommige modellen t/m maat 46.

De collectie

De collectie van Zivaano is zeer divers. Zo zijn er naast enkellaarsjes, sandaaltjes en pumps ook sneakers te verkrijgen. De sneakers hebben vanaf het voorjaar 2019 een uitneembaar zooltje. Hierdoor wordt het ook mogelijk om je eigen zooltjes makkelijk erin en uit te halen. Dit is met name prettig voor mensen met steunzolen.  Alle schoenen zijn van echt leer en van uitstekende kwaliteit. Koop je schoenen bij Zivaano dan ben je er dan ook zeker van dat ze een paar seizoenen meegaan. Elk seizoen worden er nieuwe items toegevoegd aan de collectie en weet je zeker dat je de laatste trends terug kunt vinden bij in de schoenencollectie van Zivaano.