De beste makelaar in Tilburg

makelaar

Dankzij de beste makelaar in Tilburg is het ons gelukt om zeer snel een andere woning te vinden. Veel woningen die wij eerder hadden gezien was niet onze smaak, of was veel te prijzig. Gerritse Makelaardij heeft een grote passie voor het verkopen van huizen. Ook kunnen zij een geweldige steun zijn voor het zoeken naar een andere woning. Door hun grote netwerk weten zij als geen ander waar je het beste kan zoeken.

Omdat mijn man voor zijn werk in de buurt van Tilburg moest zitten, waren wij op zoek gegaan naar een andere woning. Best wel lastig om een huis te kopen in een grote stad. Helemaal omdat de huizen die wij gezien hadden niet aan onze verwachtingen voldeden.

Maaklaarskantoor Gerritse heeft ons goed geholpen

Samen met dit makelaarskantoor hebben wij rond de tafel gezeten en zo onze wensen kenbaar gemaakt. Op deze manier wisten zij waar wij naar op zoek waren. Vrij snel na dit gesprek werden wij al gebeld om een paar woningen te bezichtigen. Wat ons in een jaar niet was gelukt, konden zij binnen een week al realiseren. Gevolg was dat wij binnen een maand onze nieuwe koopwoning al konden intrekken.