De leukste vrijgezellenfeest voor dames

2 min read
Vrijgezellenfeest

Gaat een van jouw vriendinnen binnenkort trouwen? Dan ontkomt ze er natuurlijk niet aan dat jullie een ontzettend leuk vrijgezellenfeest voor haar gaan plannen. Uiteraard moet dit nog wel even een verrassing blijven tot de grote dag. In tegenstelling tot de mannen, vinden de vrouwen een wat rustiger vrijgezellenfeest ook niet heel verkeerd. Tuurlijk een actieve dag of een spel is leuk maar aan een wijntje nippen onder het genot van babbels en knabbels  is natuurlijk ook hartstikke prima. In dit blog dan ook een aantal ideeën wat voor een geslaagd feest voor de bride-to-be.

Een workshop sieraden maken

Iedere vrouw is gek op sieraden dus waarom gaan jullie niet je eigen sieraad maken? Hoe je dit doet? Dit leer je tijdens een workshop sieraden maken. Tijdens deze workshop leer je van alles over de verschillende materialen en technieken die er zijn wat betreft het maken van sieraden. Daarnaast mag je iets ontwerpen wat jij echt mooi vind. Uiteraard neem je dit mooie sieraad ook mee naar huis. Wie weet kunnen jullie wel iets moois en unieks maken voor de aankomende bruiloft.

Een Citygame

Al gehoord van de Citygames? Deze games voer je uit midden in de stad. Aan de ene kant misschien een tikkeltje gênant maar aan de andere kant ook zo leuk en lachwekkend. Je hebt de “normale” spellen zoals -vind de mol- of -het moordspel- maar speciaal voor jullie bride-to-be bestaat er ook een Citygame met het thema Vijftig Tinten Grijs. Een toepasselijker thema kan bijna niet voor jullie vrijgezellenfeest.

Een fotoshoot op een unieke locatie

Vrouwen houden van foto’s maken en het liefst honderden per keer zodat we zeker weten dat er een goede foto tussen zit. Waarom laten jullie jezelf niet echt een keertje goed vastleggen door een fotograaf tijdens een fotoshoot. In Nederland heb je verschillende unieke locaties waar dit kan. Je kan kiezen voor een normale fotoshoot maar je kan er uiteraard ook eentje in een thema doen. Hoe gekker, hoe leuk en aan het eind van de fotoshoot krijgen jullie uiteraard een mooi exemplaar mee naar huis.

Een workshop schilderen

Waren jullie vroeger een beetje goed in schilderen? Zo niet dan kunnen jullie dit talent tijdens deze workshop wat verder ontwikkelen. Was je vroeger al een pro in schilderen? Dan wordt deze workshop voor jouw een makkie en kan je de rest eens laten zien wat jouw verborgen talenten nu eigenlijk zijn. Om deze workshop nog een leuk tintje te geven kun je er uiteraard voor kiezen om een naaktmodel te schilderen. Een middagje lachen en gieren is gegarandeerd.