Gevulde lasdraad kopen

1 min read
gevulde lasdraad kopen

Via Visser Las-/Snijtechniek B.V. is het mogelijk om gevulde lasdraad te kopen. Hiermee is het mogelijk om MIG/MAG lassen. Dus eigenlijk lassen zonder gas. je gebruikt hier dan geen gasfles, maar gebruikt het draad als een soort bescherming.

Mensen die veel aan het lassen zijn weten als de beste het verschil tussen de verschillende lasdraden. Voor mijzelf is het nog een beetje uitzoeken welke ik het liefste wil gebruiken. Want zelf ben ik nog niet zo lang geleden begonnen met klussen.

Online is het mogelijk om gevulde lasdraad te kopen

Omdat ik net een beetje aan het klussen ben, was ik nog op zoek naar de mogelijkheden om aan het juiste materiaal te komen. Via de website van Visser heb ik diverse producten gezien die ik goed kon gebruiken. Het is hier zelfs mogelijk om een las machine, tijdelijk te huren. Dit aanbod heb ik met twee handen aangenomen, omdat ik niet meteen alles wilde aanschaffen. Deze aankoop kon ik altijd nog doen, eerst maar erachter komen of deze hobby wel iets voor mij was. Inmiddels heb ik de smaak te pakken en heb al meerdere producten online bij deze webshop gekocht.