Hoe kies je het beste alles-in-1 pakket?

2 min read

Een nieuwe internet provider kiezen. Het kan nogal een dagtaak zijn om uit te zoeken voor welke provider je moet gaan. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden, pakketten en prijzen. Hoe weet je nou welk pakket bij jouw huishouden past?

Een alles-in-1 pakket

Het meest populaire pakket is alles-in-1. Met alles-in-1 zitten internet, bellen en tv allemaal in het pakket inbegrepen. Dit maakt alles-in-1 de meest voordelige optie als je van alle voorgenoemde media gebruik maakt. Je betaald namelijk maar één keer voor aansluitkosten. En vaak krijg je nog een flinke kortingsactie aangeboden ook. Er zijn verschillende providers die dit pakket aanbieden met verschillende leuke extraatjes. Het is dus verstandig om de tijd te nemen en te kijken welke aanbiedingen er momenteel lopen. Alles-in-1 vergelijken kan gemakkelijk online.

Gemakkelijk alles-in-1 vergelijken

Bij het alles-in-1 vergelijken zie je verschillende opties die de providers aanbieden. Bijvoorbeeld de eerste 3 maanden voor een kortingsprijs, geen aansluitkosten en/of speciale zenders als FOX Sports als gratis extraatje. Dit maakt het erg aantrekkelijk voor jou als consument om te kiezen voor of over te stappen op een nieuwe provider. Je kunt zo precies een pakket kiezen die bij jouw huishouden past. Heb je bijvoorbeeld kleine kinderen in huis? Dan is het meestal mogelijk om speciale kinderzenders als uitbreiding op het pakket aan te vragen met korting. En voor de voetbal fanaten in het huis is FOX Sports natuurlijk de zender die je moet hebben om de Eredivisie in geur en kleur live te kunnen volgen.

De beste internet snelheid voor jouw huishouden

Het is goed om te kijken naar de internet snelheid die de providers in hun pakketten aanbieden. Je wilt namelijk niet opgescheept zitten met een trage en onstabiele internet verbinding. De juiste internet snelheid kun je kiezen als je weet wat voor internet gebruiker jij bent. Als je iemand bent die een beetje op het web surft en af en toe emails verstuurd/ontvangt, dan zit je goed met 20 MB/s. Ben je iemand die graag af en toe series en films streamt op Netflix of andere streaming services, en veel op het internet surft? Dan kun je het beste kiezen voor een snelheid tussen de 50 MB/s en 100 MB/s. Dit is zo’n beetje de gemiddelde internet snelheid waar de meeste huishoudens gebruik van maken en die de meeste providers aanbieden in hun pakketten. Voor de echte internet surfers, streamers en online gamers is een snelheid van 100 MB/s of hoger de beste keuze. Dan ben je verzekerd van een stabiele verbinding en kun je ononderbroken je favoriete series bingen en kan je zoon online gamen met zijn vrienden.