Horecaparasols aanschaffen

1 min read
horecaparasols

Bijzonder mooie horecaparasols zijn te koop bij Xterior. Hier is het mogelijk om, online, een bijzonder mooi exemplaar te vinden. Vooral op een terras doen deze parasols het zeer goed. Je merkt meteen dat de omzet een stuk hoger uit komt en dat is erg fijn.

Voorheen hadden wij wel een terras, maar geen schermen die de gasten tegen de zon of regen kon beschermen. Je merkte dat vooral op de dagen dat het weer niet echt mee werkte, de omzet flink aan het dalen was. Mensen wilden liever thuis zitten, dan op een koud en winderig terras.

Hogere omzet door de horecaparasols

Xterior is een bedrijf die veel in hun marge heeft. Zo kunnen zij ervoor zorgen dat een terras, het visitekaartje voor jouw bedrijf gaat worden. Tevens is het mogelijk om hier zeer mooie schermen te bestellen, met of zonder opdruk hierop.

Alle parasols die je hier koopt, zijn stormvast en het is mogelijk om deze bij dit bedrijf op te laten slaan. In deze periode zorgen zij ervoor dat er eventueel schade wordt hersteld, waardoor je het nieuwe seizoen hier geen problemen mee krijgt. Wij hebben hier een prachtig model besteld en zijn hier bijzonder tevreden over.