Leuke marketingideeën voor in de winter

1 min read

De zomer is voorbij, de herfst is in aantocht en de winter staat daarna voor de deur. Als bedrijf kan je op ieder seizoen wel inhaken, aangezien alle seizoenen hun eigen kenmerken en trekjes hebben. Zo kan je ‘s zomers frisbees en strandballen met het merknaam cadeau geven bij aankoop van een verfrissend drankje en tijdens de herfst een paraplu met het bedrijfslogo erop. Ook ‘s winters zijn er veel marketingmogelijkheden om sales een extra boost te geven. Lees gauw verder!

Mutsen borduren

Hopelijk krijgen we dit jaar weer een winter met wat ijs en sneeuw: een echt oud-Hollands tafereel! Als onderneming kan je op deze winterse omstandigheden inhaken, bijvoorbeeld door wanten en handschoenen te verkopen of bij aankopen erbij te geven. Ook kun je mutsen bedrukken en deze weggeven: mocht het weer tot schaatsen komen, dan zullen fanatieke schaatsers met jouw logo over het ijs razen. Goede promotie!

Glühwein-mokken

Wat sangría voor de zomer is, is glühwein voor de winter. De gearomatiseerde rode wijn met winterse kruiden en specerijen geeft aan veel mensen een echt winters gevoel. Doe hier dus wat mee als ondernemer! Produceer grappige mokken speciaal voor dit drankje, stel een doe-het-zelf glühwein pakket samen of verzin een win-actie. Je kunt het zo gek maken als jezelf wilt!

Benieuwd naar nog meer mogelijkheden? Kijk eens op https://www.bedrukken.nl/ voor meer informatie en tips!