Riool ontstoppen in Amsterdam

Ontstoppen

Riool ontstoppen in Amsterdam, is waarover ik graag iets wil vertellen. De reden hiervan is omdat ik een zeer tevreden klant ben van RVS Rioolservice. Toen ik een poosje terug naar de woning van mijn ouders ging om even de post te sorteren en de bloemen water te geven tijdens hun vakantie. Werd ik bij binnenkomst verrast door een enorme stank, ik kon wel raden waar deze stank vandaan kwam. Op het moment dat ik de deur van het toilet opende, zag ik hoe de vloer blank stond omdat de toiletpot was overstroomd. 

Omdat de stank best wel erg was, ben ik naar buiten gelopen en heb spoedig, riool ontstoppen in Amsterdam ingetoetst op het internet. Direct kwam ik uit op de website rvs-rioolservice.nl en ik kon ook direct doorklikken om te bellen. In een oogopslag kon ik nog lezen dat ik snel een monteur kan verwachten, dus ik was erg benieuwd. 

Riool ontstoppen in Amsterdam

Riool ontstoppen in Amsterdam, direct verholpen

De monteur kwam binnen 10 minuten al voorrijden en ik was erg blij. De angst dat de vloer bij het toilet zou overstromen naar de gang was dan ook erg groot. Riool ontstoppen in Amsterdam was gelukkig erg snel uitgevoerd. De monteur kwam aan met alle benodigdheden om ook direct aan de slag te gaan. Achteraf ging het om een verstopping welke door middel van een hoge druk is weggespoeld. Dit kan nu eenmaal gebeuren en je komt hier pas achter wanneer het eigenlijk te laat is. Mijn ouders heb ik tijdens hun vakantie niet lastig gevallen met de ravage die ik aantrof. Ik heb er gelukkig wel voor kunnen zorgen dat zij zorgeloos thuis konden komen toen zij terug kwamen van vakantie. En wel in een schoon en fris huis. 

Kortom, ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en goede service die RVS Rioolservice heeft te bieden. Hiervoor mijn complimenten.

Riolering