Strandlaken met naam kopen

1 min read

Zelf ben ik een grote fan van de zomer. Ik was op zoek naar ”strandlaken kopen met naam”. Ik kwam toen terecht op de site van ”strandlakens.nl”. De site zag er heel overzichtelijk uit. Alle kopjes en subthema’s waren duidelijk te zien bovenaan de pagina. Naast strandlaken werken ze ook met theedoeken, handdoeken en golfdoekjes.

Mijn ervaring

Toen ik de foto’s op de site bekeek, was ik meteen enthousiast. Ik was in de veronderstelling dat ik er alleen tekst op kon laten drukken, toen kwam ik erachter dat ik ook een logo of een andere soort afbeelding er op kon laten drukken. Voor vragen hadden ze een super uitgebreid kopje ”contact”. Hier wordt hun telefoonnummer, hun mailadres, adres, postcode, KVK- nummer en hun VAT- nummer.

Ik had nog een vraag over één van de producten. Ik stuurde een mail. Het personeel was zeer duidelijk, behulpzaam en vriendelijk en ook reageerde ze snel.

Er is ook een mogelijkheid om iets te laten borduren op je strandlaken of handdoeken, de levertijd hiervoor is 2 weken. De 2 borduuropdrachten die ik had besteld kwamen op tijd binnen.