Van Hollandse Bodem is echt een aanrader!

Van Hollandsche Bodem

Van Hollandsche Bodem Een tijdje geleden heeft Van Hollandse bodem een ongelofelijk mooie vloer gelegd. Ik wilde al heel erg graag een gietvloer hebben in mijn kinderdagverblijf. Het is namelijk een hele hygiënische optie, doordat het erg glad is. Je kunt het gemakkelijk afdoen met gewoon wat water en een dweil. Ik had toen ik dit plan had gemaakt geen flauw idee waar en door wie ik dit moest laten doen. Wel had ik een aantal eisen aan het bedrijf wat mij hierbij ging helpen, want ik wilde zeker weten dat ik niet teleurgesteld zou worden of teveel zou betalen.

Goede service bij Van Hollandse bodem

Van Hollandsche Bodem

Toen ik online ging zoeken kwam ik al snel uit bij Van Hollandse bodem. Hierover las ik hele goede verhalen waardoor ik ook het gevoel kreeg dat ik hen hiermee kon vertrouwen. Het was prettig dat ik online een offerte kon aanvragen en daarop snel een reactie kreeg. Binnen de kortste keren was het helemaal rond en kon ik mij klaar gaan maken voor het leggen van deze vloer. Het fijne was ook dat zij mij vooraf goed hebben geadviseerd over de verschillende soorten materialen. Daardoor heb ik uiteindelijk zelfs nog geld bespaard en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Dit heb ik nu uitgegeven aan het laten plaatsen van vloerverwarming. Dit is namelijk mogelijk wanneer je een gietvloer neemt, want daarin kan het gemakkelijk geïntegreerd worden.

Mijn ervaring

Voordat de mannen van Van Hollandse bodem langskwamen voor de plaatsing heb ik alles goed schoongemaakt. Het is namelijk zo dat het eindresultaat hierdoor nog mooier wordt. Als er vuildeeltjes in terecht komen, kan het namelijk zo zijn dat je dit blijft zien. Dit is hetzelfde principe als dat je gaat verven en er wat vuil in terecht komt. Dat wil je voorkomen, dus vandaar dat ik een grote schoonmaak heb gedaan. Het eindresultaat is nog mooier geworden dan ik vooraf had verwacht. De kleur past super goed bij alle houten meubels die ik heb staan. Van vele ouders heb ik al gehoord dat zij het ook veel mooier vinden dan het zijl wat ik hiervoor had. Dat was namelijk in een groene kleur en ook zelf vond ik dat niet zo mooi staan. Gelukkig is dat nu verleden tijd en hoef ik daar nooit meer over na te denken. Mocht jij ook op zoek zijn naar iets om jouw interieur mee op te leuken, dan kan ik het je echt aanraden om een gietvloer te nemen.